Лариса Римар взяла участь у сесії партнерської мережі Програми USAID «Лідерство в економічному врядуванні»

Опубліковано:
16 Жовтня, 2016 о 19:13

Голова ТОГО «Спілка власників землі», керівник проекту «Дорожня карта розвитку МСП в Тернопільській області» Лариса Римар взяла участь у Стратегічній сесії партнерської мережі Програми USAID ЛЕВ («Лідерство в економічному врядуванні») для просування реформ, спрямованих на покращення бізнес-клімату в Україні, яка днями відбулася в м.Києві.

 



Під час заходу Лариса Римар презентувала учасникам заходу проект Дорожньої карти розвитку малого та середнього підприємництва в Тернопільській області, яка розробляється за фінансової підтримки Програми USAID ЛЕВ.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 17 жовтня 2016 року об 11:00 презентація Центру громадського контролю «ДІЙ!» у Тернополі

 

 

«Дорожня карта розвитку МСП – це спільний план дій громадськості, бізнесу і влади на короткострокову перспективу, це динамічний та гнучкий документ, який охоплює усі сфери життєдіяльності Тернопільської області, де є передумови для розвитку підприємництва. Він не дублює жодної уже ухваленої програми чи стратегії, а навпаки доповнює та розширює. Дорожня карта – це перелік заходів, спрямованих на стимулювання розвитку МСП, із зазначенням чітких очікуваних результатів та джерел фінансування цих заходів. Акцент у заходах ми робимо на створення умов для підприємців-початківців, адже збільшити кількість МСП в області, а відповідно збільшити доходи бюджету та створити нові робочі місця, можна за рахунок молодих креативних людей, готових взяти на себе відповідальність. Заходи Дорожньої карти передбачають створення сприятливого регуляторного середовища для бізнесу, розширення фінансових можливостей та підвищення рівня компетенції МСП, залучення інвестицій та активізацію підприємницького середовища до участі у формуванні державної політики у сфері МСП», – зазначила Лариса Римар.

 

 

 

Як повідомила голова ТОГО «Спілка власників землі» Лариса Римар, широке громадське обговорення Дорожньої карти розвитку МСП відбудеться у другій половині жовтня.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: