Квітуча акція зворушила тернополян

Опубліковано:
8 Травня, 2015 о 17:50

Сьогодні у День памяті та примирення тернопільські школярі організували меморіальну акцію. Протягом усього дня містянам даруватимуть червоні маки як символи жалоби за загиблими у Другій світовій війні.

 



Маки учні робили власноруч або купували. Кожної години на площу приходитимуть представники інших шкіл та даруватимуть свої квіти.

 

Жителі міста на акцію вже чекали та самі приходили, щоб отримати знак пам’яті. Дехто, тримаючи у руках квітку, зі сльозами на очах згадував своїх загиблих родичів.

 

– Ми пам’ятаємо що це за день. Молодці, що так гарно придумали. Загиблих в Другій світовій потрібно пам’ятати, шанувати та тужити, – коментує тернополянка Вікторія.

 

Самі ж учні говорять, що до акції готувалися недовго, адже уся школа докладала зусиль до організації. Таким перфоменсом хотіли нагадати тернополянам, кому ми завдячуємо свободою.

 

 Оксана Ботюк 

 

\

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: