Квіти, сльози радості, обійми: Травневе зустрічало бійця “вісімдесятки”

Опубліковано:
15 Грудня, 2014

У неділю  жителі села Травневе зустрічали бійця АТО Андрія Кульбабу, який після більш як чотирьох місяців перебування на фронті нарешті повернувся додому, де на нього чекали батько, дві сестри та молодший брат.


Для 26-річного військовослужбовця, солдата 80-ї аеромобільної бригади зустріч земляків на рідній «Валахівці» стала сюрпризом, величезною і дуже приємною несподіванкою. З поверненням Андрія прийшли вітати і старі, і малі односельці – з квітами, повітряними кульками, плакатами, синьо-жовтими прапорами. Директор Травневської школи Василь Оверко подарував шарф із написом «Слава Україні! – Героям слава!». Земляки виконали Гімн України та кілька патріотичних пісень.

– Надзвичайно приємно, що мене зустрічала така велика кількість людей, – розповів нам телефоном Андрій, – я навіть не міг подумати, що так буде, коли приїду в рідне село. Щиро дякую за це усім. А ще хочу сказати, найбільше снаги захищати свою Батьківщину нам додає підтримка волонтерів і небайдужих українців. Десять днів відпочину і знову – на передову, виборювати перемогу.

 

Світлана БОДНАР

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #війна, #кульбаба, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #травневе
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Сергій Гаріян
20:10, 20 Травня, 2024

Лікар Сергій Гаріян: «З початку війни ми прооперували майже десять тисяч військових»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: