«Курсанти — ті, хто обрав шлях служіння Батьківщині»: у Тернопільському  коледжі розпочався новий навчальний рік

Опубліковано:
4 Вересня, 2024 о 14:45

У Тернопільському професійному коледжі з посиленою військовою та фізичною підготовкою розпочався новий навчальний рік. Курсанти зібралися на урочистості з нагоди Дня знань, – про це написали на сторінці навчального закладу в мережі Facebook:   

«День знань та початком нового навчального року! 1 вересня — це не просто свято, це день, коли ми робимо ще один важливий крок на шляху до професійної майстерності, дисципліни та сили духу. Курсанти — ті, хто обрав шлях служіння своїй Батьківщині, і цей шлях вимагає відваги, стійкості та глибоких знань. Навчання — це не лише оволодіння військовою наукою, а й формування міцного характеру, витримки та вірності обраній справі. Нехай цей навчальний рік буде наповнений новими знаннями, цікавими викликами та досягненнями. Служити з честю, вчитися з натхненням. Курсанти ДНЗ «ТПК ПВФП» — майбутнє нашої армії та нашої держави», – йдеться у повідомленні.



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Вадим Ластовицький, #військовий коледж, #день курсанта, #коледж, #Тернопільський військовий коледж
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: