Куди діваються мільярди, виділені на армію? – Олег Ляшко (ФОТО)

Опубліковано:
17 Листопада, 2014 о 18:12

Сьогодні зранку відвідав учбовий центр у Десні на Чернігівщині, де зустрівся з бійцями, які вже відбувають на Східний фронт. Враження гнітючі. Коли Президент чи інші високопосадовці заявляють, що армія усім забезпечена – це повна брехня, хай приїдуть у Десну – переконаються. Хлопці сплять на металевих сітках, ліжко з матрасом – розкіш. Каски – часів Другої світової війни, захисту від них ніякого.

 



На фронт бійців випроваджають на військовому транспорті, який просто не їде: авто по 20 і більше років, резина лиса, з мотора все тече. Як на цьому хламі воювати?! Одягу теплого немає, обігрівачів немає, елементарних побутових речей немає. Якби не волонтери, армії б давно не було. Ми теж привезли з собою все найнеобхідніше – буржуйки, генератори, бензопили, бушлати, термобілизну, зимові берци тощо. Хлопці накинулися на все це добро, як зголодного краю. А інакше де їм це взяти?

 

Не у кожного з них є гроші, щоб спорядити себе. Куди діваються мільярди, виділені на армію, якщо до рядових бійців усе це не доходить? Так само вкрай недостатньо важкої зброї, з автоматом проти Града не попреш.

 

Збройні Сили треба радикально реформувати. І починати треба із забезпечення рядових бійців. Так само радикально треба міняти начальницький склад і інтендантські органи, там повна корупція і свавілля. У підсумку все це – життя наших бійців.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #війна, #гроші, #Ляшко, #новини тернопільщини, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: