З метою популяризації різних видів спорту Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення продовжує організовувати зустрічі з відомими спортсменами «Крок до успіху» у школах нашого міста. Так у грудні було організовано два заходи для учнів 4-х класів ЗОШ №15 та №10.

 



Цього разу з дітьми зустрівся Мартин Мерва, кандидат у майстри спорту України з вільної боротьби, переможець міських, обласних та міжнародних змагань.

 

«…Я почав займатись боротьбою  з 9 років. Мені дуже сподобався цей мужній вид спорту. Звичайно, він вимагає від спортсмена повної самовіддачі та цілеспрямованості. Хорошим стимулом для роботи над собою є перемоги у поєдинках.  Отримавши результат, ти щоразу підносиш планку вище і вище, адже прагнеш нових спортивних звершень», – поділився власним досвідом Мартин.

 

Відомий спортсмен розповів дітям по вільну боротьбу як вид спорту включений в програму Олімпійських ігор : «Цей вид спорту входить у програму Олімпійських ігор і займатися ним можуть не тільки хлопці а й дівчата. У Тернополі ви  можете  записатись у секцію вільної боротьби,  яка знаходиться у ЗОШ №17.»

 

Діти мали змогу розпитати гостя про все, що їх цікавило: «Як ви поєднуєте навчання та спорт?», «Чи дотримуєтесь ви особливих правил харчування?», «Скільки нагород Ви отримали?»…

 

Наостанок, Мартин  Мерва дав  добру  пораду: «Спробуйте себе у різних видах спорту, я впевнений, що ви обов’язково знайдете такий, що вам буде до душі.»

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: