Кримінально-виконавча інспекція співпрацює з Борщівським районним центром зайнятості

Опубліковано:
24 Лютого, 2016 о 14:23

Співробітниками Борщівського районного сектору кримінально-виконавчої інспекції управління ДПтС України в Тернопільській області налагоджено співпрацю з Борщівським районним центром зайнятості, оскільки працевлаштування засуджених, які перебувають на обліку кримінально-виконавчої інспекції  є одним із важливих завдань, які стоять перед пенітенціарною службою.

 



Під час зустрічі працівники Борщівського районного центру зайнятості проінформували присутніх про те, що на даний час центр зайнятості  пропонує послуги не тільки з працевлаштування, а  й з навчання та перепідготовки.

 

В ході зустрічі засудженим до покарань не пов’язаних з позбавленням волі, було надано в індивідуальному порядку рекомендації щодо працевлаштування,  а також запропоновано скористатися можливостями інтернет-мережі та безкоштовним  сервісом державної служби зайнятості «Пошук роботи».

 

Завдяки спільній співпраці Борщівського районного сектору кримінально-виконавчої інспекції та Борщівського районного центру зайнятості в подальшому засуджених будуть направляти для працевлаштування, навчання та перепідготовки у районний центр зайнятості населення.

 

Петро Скочиляс,

Борщівський РС КВІ

управління ДПтС України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: