Кременеччина втратила одразу трьох Героїв

Опубліковано:
27 Серпня, 2024 о 11:20
На війні загинули Герої з Тернопільщини
Свічка. Фото з відкритих джерел.

Кременецька громада Тернопільської області отримала трагічні звістки про загибель трьох військовослужбовців, які віддали життя, захищаючи Україну. Міський голова Андрій Смаглюк повідомив про втрату воїнів, які служили на різних посадах та загинули в різних областях країни.

Герої Кременеччини

Першим у повідомленні міського голови згадується Михайло Олексійович Мидлик, 1970 року народження, житель міста Кременець. Він служив солдатом, водієм 4 відділення 2 взводу протитанкових ракетних комплексів 1 роти протитанкових ракетних комплексів.



Загинув Мидлик Михайло Олексійович
Мидлик Михайло Олексійович. Фото: зі сторінки Андрія Смаглюка.

Другим загиблим захисником є Петро Ярославович Домбровський, 1972 року народження, житель села Савчиці Дунаївського старостинського округу. Петро служив солдатом, водієм господарчого відділення взводу забезпечення командних пунктів батальйону матеріального забезпечення. Він загинув у Донецькій області.

Домбровський Петро Ярославович. Фото: зі сторінки Андрія Смаглюка.
Домбровський Петро Ярославович. Фото: зі сторінки Андрія Смаглюка.

Наймолодшим серед полеглих воїнів є Євгеній Ярославович Радзівілюк, 1996 року народження, житель села Дунаїв Дунаївського старостинського округу. Євгеній був солдатом, номером обслуги протитанкового відділення протитанкового взводу роти вогневої підтримки. Його життя обірвалося в Харківській області.

Радзівілюк Євгеній Ярославович.
Радзівілюк Євгеній Ярославович. Фото: зі сторінки Андрія Смаглюка.

Реакція громади та вшанування пам’яті

Міський голова Андрій Смаглюк у своїх повідомленнях висловив глибокі співчуття родинам загиблих воїнів. Він зазначив, що про дату та час зустрічі кожного з військовослужбовців буде повідомлено додатково.

У зверненнях до громади Андрій Смаглюк підкреслив важливість збереження пам’яті про полеглих героїв:

“Нехай добра та світла пам’ять назавжди залишиться про Героїв”.

Щодо Євгенія Радзівілюка міський голова додав:

“Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав Батьківщину та кожного з нас! Хай Господь дарує Царство Небесне та вічний спокій його душі!”.

Кременецька громада глибоко сумує за своїми захисниками та висловлює підтримку їхнім родинам у цей важкий час. Втрата трьох воїнів є болючим ударом для всієї спільноти, яка пам’ятатиме про їхню жертву та героїзм.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #війна, #кременеччина
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: