“Креатор-Буд” в Тернополі облаштовує площу Героїв Євромайдану за власний кошт

Опубліковано:
29 Лютого, 2016 о 09:53

Будівельні роботи на площі Героїв Євромайдану — у розпалі. Нині там вкладають бруківку, готують основу для пам’ятника Небесній сотні та проводять підготовчі і ремонтні роботи. Облаштовувати площу Героїв Євромайдану взялась будівельна компанія “Креатор-Буд” під керівництвом Ігоря Гуди, який взяв усі витрати на себе. 

 



Символічно, що будівельники, які зводили на Сході фортифікаційні споруди, виконують роботи по облаштуванні площі Героїв Євромайдану. Окрім зовнішньої частини, “Креатор-Буд” взявся за виконання робіт підземної частини під спорудження пам’ятника Небесної сотні.

 

На оновленій площі буде сквер, фонтани та навіть підземний паркінг, аби автомобілі мали можливість паркуватися у центральній частині міста.

 

Виконроб будівельно-монтажних робіт компанії “Креатор-Буд” Іван Гривнак  каже, що долучатись до таких робіт вважає за честь. Для прикладу, працювати на передовій під кулями було непросто, але і таку роботу треба комусь виконувати. Згодом будівельникам телефонували з АТО герої і дякували, бо укриття, які вони звели, врятували їхні життя. Долучитись до облаштування площі Героїв Євромайдану – теж почесна місія, кажуть будівельники.

 

У місті почали поширювати чутки ніби-то будівельники отримали статус бійців АТО, а згодом і землю, але це — неправда. Будівельники зводили укриття, ризикуючи життям, але жоден з них не попросив за це ні пільг, ні привілеїв. Більше того, у рідному місті вони не почули навіть слів вдячності. Але це, кажуть будівельники, не головне. Важливо, що фортифікаційні споруди врятували не одне життя.

 

— Жоден з працівників “Креатор -Буд”, які зводили фортифікаційні споруди на Сході, не звертався за ділянкою в Тернопільські міську раду, — коментує директор “Креатор-Буду” Ігор Гуда. — Більше того, компанія погодилась виконати всі будівельні роботи на оновленій площі Героїв Євромайдану, всі роботи будуть виконані на належному рівні, бо це пам’ять про наших Героїв. З розумінням до такої пропозиції поставились і працівники.

 

Ігор Гуда переконаний: підприємці повинні долучатись до соціальних проектів і допомагати вирішувати важливі питання для Тернополя і області.

 

12

 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора
21:35, 25 Жовтня, 2024

Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора

ТОП новини тернопільщини: