«Краса Бузького Гарду»: у Тернополі відкрили  фотовиставку полеглого бійця Дениса Кривого

Опубліковано:
19 Липня, 2024

У Тернопільському обласному художньому музеї відкрили виставку “Краса Бузького Гарду”. Це роботи фотографа-натураліста з Миколаївщини Дениса Кривого, який на початку повномасштабного вторгнення був волонтером, а потім пішов добровольцем у підрозділ ССО. Загинув воїн 11 травня 2023 року у Бахмуті.

Денис Кривий був переможцем міжнародних конкурсів, фотографував для “National Geographic”. Його фото булли опубліковані в путівниках. Влаштували цю фотовиставку дружина Галина Волгіна. Вона також видала альбом з роботами чоловіка, створила благодійний фонд «СЯО» і часто проводить благодійні аукціони. Зібрані гроші вона передає на підтримку підрозділу ССО, в якому служив Денис.



«Є люди–метеори. Вони як сірники. Приносять у цей світ справжнє світло, зароджують ідеї та надихають. Не всі такі. Я не така. Я скоріш за все як свічка, що запалюється від таких людей. Думаю, більшість також. Наша задача – світити в темні й важкі часи, запалювати інших і не гаснути», – каже Галина Волгіна.

Дружина полеглого воїна розповіла, що він любив фотографувати пейзажі, любив робити репортажні фото, опанував анімалістику й аерофотографію. Денис за фахом був істориком і додатково вивчав біологію, геологію та інші сфери знань, аби краще розуміти природу, умів помічати найдрібніші деталі.

Виставка діятиме до 7 серпня. Тернопіль – 12 місто, в якому презентували цю експозицію.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Денис Кривий, #Краса Бузького Гарду
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: