Копичинецька громада отримала гуманітарну допомогу з Нідерландів

Опубліковано:
30 Травня, 2024

Копичинецька громада отримала чергову гуманітарну допомогу від благодійників з Нідерландів, зокрема, від фонду Stichting Oekraïne heeft hulp nodig! Про це написали на сторінці громади у мережі Facebook.  Благодійники передали лікарські засоби, лікарняні ліжка, медичні прилади, одяг та інші необхідні речі.

«Допомога прибула до нас з Нідерландів завдяки зусиллям Alona Luijnenburg у співпраці із Ритою Бойко та Благодійний фонд Навколо. Це вже четвертий вантаж гуманітарної допомоги, який ми отримуємо від наших друзів. Вся отримана медична допомога буде розподілена у відділи Копичинецької комунальної лікарні, де вона допоможе покращити умови лікування та догляду за хворими. Інша допомога, в тому числі меблі: столи та стільці розподілені по укриттях шкіл громади для забезпечення безперервного навчання під час тривог. Від щирого серця дякуємо Stichting Oekraïne heeft hulp nodig та Alona Luijnenburg за їхню щедру підтримку та невтомну допомогу українському народу», – йдеться у повідомленні.



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гуманітарна допомога, #копичинці, #фонд
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: