Конкурс краси серед жінок “ополчення”: будуть рятувати Кадаффі від геїв і метати колоди в Бандеру

Опубліковано:
11 Січня, 2015 о 21:31

Конкурси будуть різними. Ближче  до фіналу треба  буде  вклонитись портрету Путіна.

 



Гумористичний сайт “Роісся24″ на якому висміюються реалії життя самопроголошених «республік» і фейки кремлівських ЗМІ, опублікував новину про те, що в “Донецькій народній республіці” пройде перший конкурс краси серед мирних жінок “ополчення”.

 

Автори і “кореспонденти” розповіли про те, які завдання могли бути дані для учасниць, повідомляють Патріоти України.

 

“За православним традиціями у конкурсі краси не буде дефіле купальників, косметики і дорогого вбрання, зате будуть культурно-спортивно-розумові змагання, які і становлять духовну красу «руського мира». Нашому кореспонденту вдалося дізнатися основні складові конкурсу. Конкурс краси пройде в 5 турів,”- пише сайт і фантазує на дану тему.

 

1. Перший тур буде називатися “Врятуй Кадаффі від гомосексуалістів”. Учасниці в ньому покажуть навички російської вільної боротьби, рятуючи від набігів імпровізованих гомосексуалістів надувного лівійського вождя. Можливо, гомосексуалісти будуть замінені органами ювенальної юстиції.

 

2. Другий тур – біатлон з колодою на плечі по пересіченій місцевості. Дистанцію в 30 кілометрів по траншеях, полях і ярах потрібно буде подолати з максимальною швидкістю. Наприкінці дистанції колоду потрібно буде метнути на 40 метрів, потрапивши в портрет Степана Бандери.

3. У третьому турі учасниці змагатимуться у швидкості виконання земних поклонів перед портретом Путіна. Хто більше встигне зробити поклонів протягом 15 хвилин, та і переможе.

4. Четвертий тур передбачає мозковий штурм. Учасницям необхідно буде відповісти на патріотичні питання типу “Скільки хлопчиків було розіп’ято в Слов’янську?”, “Чому Росія сильніша США?” Описати тактико-технічні переваги “Іскандерів” і “Тополь”.

5. Фінальний тур – виконання патріотичних частівок під гармошку на тлі килима. Учасниці отримають унікальні пам’ятні фотографії, а переможниця головний приз – автомобіль “УАЗ-31512″ – повідомляє “Роісся24.”

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #конкурс, #краса, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: