Кому догоджає директор школи №3, порушуючи закон?

Опубліковано:
6 Листопада, 2014 о 09:38

У Тернополі знову відбувається цькування матері Лілії Проць, яка хоче виховувати сина або хоча б брати участь у цьому. Нагадаємо, жінка вже майже півтора роки відвойовує своє законне право виховувати свою кровиночку.  І весь цей час вона позбавлена спілкування з сином.

 



Адже раніше вона могла його бачити лише на території батька та у його присутності. Після таких зустрічей чоловік порушував проти неї кримінальні провадження. До речі, схоже на те, що незабаром їх назбирається уже більше десятка.

 

У вересні місяці опікунська рада Тернопільського району нарешті хоч якось зглянулась над матір’ю і прийняла рішення, яке дає можливість пані Лілі бачити свого сина не у присутності колишнього чоловіка. Але з мовчазного саботування голови РДА Андрія Строєвуса виконувати свої обов’язки згідно Конституції України,  це обнадійливе розпорядження без його підпису нічого не варте.

 

Тому Лілія використовує будь яку нагоду, щоб побачити сина. Кожного дня вона приходила у школу №3, де вчиться її син, під час великої перерви, щоб просто глянути на дитину. До нього вона не підходить, бо за 1,5 року батько зробив все можливе і неможливе, щоб дитина боялась матері.

 

І до тепер її без проблем пропускали у навчальний заклад. А сьогодні вахтер заявив жінці, що директор підписав розпорядження згідно якого батькам заборонено відвідувати дітей під час навчального процесу.

 

Директор школи №3

Дудяк Степан Іванович

 

Згодом до Лілії Проць вийшов директор школи, який у грубій формі відмовив їй у відвідуванні школи.

– І наказав вахтерові, щоб мене у школу не пускали, мотивуючи тим, що нібито я влаштовую скандали. Хоча я просто приходжу, щоб хоч трішки подивитись на дитину, – каже заплакана жінка.

 

Мати впевнена, що її колишній чоловік уже гарно попрацював і у школі, тому почались такі перешкоди.

Як прокоментувала “Погляду” заступник начальника управління – начальник відділ управління освіти і науки Сауляк Раїса Михайлівна, батьки мають право відвідувати дитину у школі будь коли.

 

Адже за її словами, батьки мають право цікавитись навчанням, відвідувати батьківські збори, бути присутніми на уроках. Такого питання, як заборона перебувати у школі немає. Тому директор школи №3 не міг видати такого розпорядження, – каже Раїса Михайлівна.

 

Складається враження, що все, що робить Лілія – все не добреВідвідує сина – погано, десь починають братись, як не адміністративні, то кримінальні справи проти жінки і не важливо, що ці справи по десятому разу вертають на дорослідування, не відвідує – колишній чоловік пише скарги, що погана мати. А лиш з’являється можливість побачити сина без присутності батька, так зразу чомусь знаходять тисячі причин, щоб це заборонити.

 

Нагадаємо, за словами адвокати Лілії  –  Оксани Притули , адвокат Івана Проця (колишнього чоловіка Лілі) – говорив, що навіть якщо жінка не сяде за ґрати, то буде позбавлена батьківських прав.

 

–          І повірте мені, що я підберу такий суд присяжних і так “попрацюю” з ними, що рішення буде за нами однозначно, – переказує його слова пані Оксана.

 

До слова, справа по позбавленні батьківських прав Лілії Проць уже в суді, також в суді одна кримінальна, а друга адміністративна справа. В одному випадку чоловік стверджує, що Ліля у ЙОГО ДОМІ у присутності ДВОХ (!) дорослих людей ПОБИЛА його, спричинивши тілесні ушкодження середнього ступеню важкості. У другому випадку її звинувачують у тому, що вона прийшла до сина у школу і в присутності його однокласників нібито влаштувала скандал. Це підтверджує невідома їй жінка, яка прийшла забирати зі школи її сина.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: