Колишнього мера Тернополя Вʼячеслава Негоду розглядають на міністерську посаду

Опубліковано:
20 Травня, 2024 о 19:17
Колишнього мера Тернополя Вʼячеслава Негоду розглядають на міністерську посаду
Вʼячеслав Негода. Фото: з відкритих джерел

За інформацією народного депутата Ярослава Железняка, кандидатуру Вʼячеслава Негоди, колишнього міського голови Тернополя, наразі розглядають на посаду міністра регіонального розвитку.

Досвід на керівних посадах

Упродовж 1990-1998 років Вʼячеслав Негода обіймав посаду Тернопільського міського голови та був депутатом обласної ради. Після цього він тривалий час працював заступником, а нині очолює Офіс Конгресу місцевих та регіональних влад України при Президентові, пише “Ровесник”.



Можливе міністерське призначення

Як повідомив нардеп Ярослав Железняк у своєму телеграм-каналі, станом на зараз Вʼячеслав Негода вважається найбільш імовірним кандидатом на посаду міністра регіонального розвитку. Це міністерство нещодавно було виділене зі структури Мінрегіону після звільнення Олексія Кулеби.

Перевірена інформація з різних джерел

“Не стверджую на 100%, але з різних джерел найбільш вірогідна кандидатура на зараз – Вʼячеслав Негода”, – зазначив Ярослав Железняк, підкреслюючи, що ця інформація походить з кількох надійних джерел.

У разі призначення Вʼячеслав Негода матиме нагоду повернутися до великої політики на загальнодержавному рівні після тривалої перерви, пов’язаної з роботою в місцевих органах влади та дорадчих структурах при Президентові.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #В'ячеслав Негода
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: