Колишній секретар міської ради "підставив" свою вчительку української мови

Опубліковано:
5 Листопада, 2015 о 18:52

На редакційну пошту надійшло повідомлення від колишнього секретаря міської ради Тараса Білана. Повідомлення читали кілька разів і, здається, мова йде про земельні ділянки для учасників АТО та працевлаштування цих учасників чиновниками… 

 



Не будемо категорично стверджувати, що саме це мав на увазі колишній секретар міської ради, оскільки плутанина думок і вороже ставлення до автора розділових знаків не дають можливості вірно інтерпритувати надісланий текст. Добре, що хоч ключові і важливі моменти автор виділив великими буквами!

 

Тому подамо його без правок і скорочень. Нехай читачі розбираються самі:

 

“Перед виборами казали: не має чого іти волонтрам у владу… Казали ті, що у владі сидять. Адже волонтери, – найбільша небезпека для влади.
Після вчора обговорювались перші пропозиції та бачення діяльності в міській раді Тернополя. За дорученням волонтерів мною було внесено пропозицію: при проведенні реорганізації, не менше 6% посад ЧИНОВНИКІВ, повинно бути передано, для працевлаштування учасникам АТО.
Без конкурсу.
Прийшла людина, надала копію посвідчення учасника, і влаштувалась на роботу.
По за чергою та блатом, синків зажирілих чиновників. Що не те , що пороху не нюхали, а в деяких ще грудне молоко на устах не обсохло.
Здавалось – це дрібничка . і кожен може таку пропозицію висунути.
Скільки таких толкових пропозицій висловлюють в ЗМІ волонтери, громадські діячі? Безліч …
І до скількох дослуховується місцева влада?
Тому, вважаю, що вислів : волонтери не повинні іти у владу – є хибним. І можна сказати навіть злочинним по відношенні до власної держави.
В якій країні світу говорять: чесні люди ! Не ідіть у владу! Вам там нічого робити!…
Висновок один: нас там не хочуть бачити…
Перші результати діяльності волонтерів у владі Тернополя :
Офіційна інформація:
На зустрічі фракіції “Солідарність БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА” з Тернопільським міським головою, волонтером Складу допомоги АТО Біланом Т.Б. було озвучено офіційну позицію: ПРО НАДАННЯ НЕ МЕНШЕ 6 % РОБОЧИХ МІСЦЬ, при реорганізації управлінь, відділів, комунальних підприємств Тернопільської міської ради для працевлаштування учасників АТО.
Це позиція всієї фракції.
Міський голова дав згоду…
Волонтер Складу допомоги воїнам АТО(46011,м .Тернопіль, вул.Ак. Дністрянського 10, тел. 0685874553) Тарас Білан
P.S. Наступне питання , яке ДУЖЕ цікавить мене, як волонтера: згідно закону учасникам АТО повинно бути виділено по 10 сотих землі. Дали 6 сотих. На словах пояснюють, що 4 сотих – це нібито плата якомусь забудівнику за проведення комунікацій…
Корупція і грабунок бійців на лице…
Думаю ми це питання вреголюємо згідно Закону…”

 

Додамо принт сторінки повідомлення, а сам лист наразі триматимемо в архіві. Не кожного ж дня такі перли на пошту приходять!

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: