Коли запрацює Тернопільський аеропорт – трасу «Львів – Тернопіль» відремонтують

Опубліковано:
12 Вересня, 2016 о 12:13

Влада Тернопільщини працює над тим, аби тернопільський аеропорт отримав статус запасного Міжнародного аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького. І навіть якщо Львів і не виділить значних коштів на наше летовище – всеодно цей статус допоможе тернопільському аеропорту поліпшити матеріально-технічне забезпечення, адже Львівський аеропорт отримав новітнє обладнання під час  «Євро-2012», а старе, яке все ще придатне для використання, – треба буде кудись віддати… От і Тернопіль мав би чудову нагоду…Крім того, якщо б наш аеропорт мав статус запасного Міжнародного львівського аеропорту – то уже точно довелося б якісно зробити сполучення між цими обласними центрами і дорога «Львів-Тернопіль» була б у відмінному стані.

 



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тернопільський аеропорт нарешті скоро запрацює

 

«Я щотижня з Тернополя їжджу на Львівщину по роботі, і дорога «Львів – Тернопіль» – реально бажала б бути кращою. А оцей шлях, латаний шматками, який маємо нині – це не діло. Буває, набере машина нормальної швидкості і їде, а тут – раптом влітаєш на такий шмат асфальту – шоб просто шокує – усе покриття – хвилями, або на ньому повибивані ями… Шкода автомобілів… Давно пора було цей автошлях зробити «на совість», адже то дорога, яка має стратегічне значення, тобто вона не лише дорога державного, а й міжнародного значення», – каже тернополянин Павло Стельмащук.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: