Коаліціада! Коли їй настане кінець?

Опубліковано:
16 Листопада, 2014

Коли їй настане кінець? Коли запрацює влада, але не для себе , а для країни? Ці питання ставить кожен небайдужий оптиміст. Розумію, що в наших умовах важко шукати “світло в кінці тунелю”, але таке наше завдання.

 

Ми маємо чергове, поки що замасковане, протистояння Президент- Прем’єр-Міністр. Протистояння було при Ющенку (ЮВА) -Тимошенко (ТЮВ), воно є і тепер. Знаю і це видно , що сьогоднішні учасники, ледве крізь зуби, терплять один-одного. Вони не переживають за країну, вони діють обережніше лише тому , що бояться швидко політично потонути. Разом з тим все ж таки тонуть, хоча повільніше і топлять всю країну.
Найбільшим нашим зовнішнім ворогом -є Путінська Росія , а найголовніші внутрішні вороги -це корупція , яка базується на відсутності дії законів в Україні і бідність великої частини людей.


За що згідно Конституції України відповідає Президент? Він є Верховним Головнокомандувачем і відповідає за оборону країни, і як Гарант Конституції , прав і свобод громадян відповідає за ДІЮ ЗАКОНУ. Тому йому підпорядкований силовий блок (СБУ і прокуратура) . Виходячи з цього оборона країни та боротьба з корупцією -це його завдання №1. Невже немає проблем, невже мало роботи для ППО (Порошенка). 
За що, згідно Конституції, відповідає Кабмін – це економіка, в тому числі і реформи в ній , освіта, наука, охорона здоров’я, соціальний захист, охорона довкілля. що дуже важливо в даний час.


Сьогоднішні наші головні дійові особи, діють більш витончено , ніж ЮВА і ТЮВ Вони придумали коаліційну угоду. і ніби-то її вдосконалюють , а фактично не можуть між собою поділити портфелі.Звідки така моя впевненість? По-перше я вже вивчив їхню особистісну сутність , а з іншого боку ( прочитав проект коаліційної угоди) таку угоду не можливо виконати і за п’ять років. А хто ж їх при владі стільки буде терпіти? Угода повинна мати 3-5 основних напрямків, вирішивши їх, за короткий час (рік-два), можна показати дієвий для країни результат і цим заслужити довіру людей , а тоді добути-допрацювати решту своєї каденції. 


Як діє Яценюк (ЯАП)? Чомусь не хоче посади міністра економіки? А хто реформи буде проводити??? Це ж не повноваження президента? Це чисті повноваження Кабміну! ЯАП хитруючи перекидає м’яча на поле ППО. Граються хлопці! Граються з вогнем!

 

Петро Ландяк

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вибори 2014, #коаліція, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: