Кількість мільйонерів на Тернопільщині вдвічі зросла

Опубліковано:
13 Липня, 2024 о 10:55
Гроші
Гроші. Фото з мережі інтернет

В податковій Тернопільської обалсті повідомили, що більше 7,5 тисяч жителів Тернопільської області задекларували свої доходи.

“Станом на початок липня, 7543 громадян подали податкові декларації про доходи, отримані минулого року. З них 3346 громадян зобов’язані були це зробити, а 4197 скористалися правом на податкову знижку. Загальна сума задекларованих доходів склала 953 млн грн, що майже вдвічі більше ніж минулого року, коли ця сума становила 461,3 млн грн. Загальна сума самостійно нарахованих податкових зобов’язань склала 36,9 млн грн податку на доходи фізичних осіб та 7,5 млн грн військового збору”.

Доходи, що перевищують 1 млн грн, задекларували 111 осіб (минулого року – 57 осіб) на загальну суму 628,1 млн грн. Основними джерелами доходів мільйонерів є заробітна плата та доходи від подарунків або спадщини.



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #мільйонери, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #податкова, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: