Кілька параметрів, яким має відповідати хороший повербанк для смартфона

Опубліковано:
9 Липня, 2024 о 19:04

Повербанк у рюкзаку або сумці став майже таким же звичним елементом повсякденного спорядження, як телефон. У ситуації, коли смартфон використовується не тільки для дзвінків, а й як навігатор, месенджер або джерело інформації, додаткове джерело енергії просто необхідне. Тож сьогодні розберемося, на що зважати при виборі нового повербанка на цьому ресурсі https://www.aks.ua/catalog/dopakkym/.

Ось список характеристик, яким має відповідати аксесуар для енергетичної кризи.



Швидкість зарядки повербанка

Це основний параметр, на який необхідно звернути увагу при купівлі нового повербанка. Відмінності між окремими моделями колосальні. Одні батареї відновлюють свій запас за 2-3 години, інші – за 7-8 годин. Якщо цей показник для вас важливий, то обов’язково враховуйте його.

Ємність пристрою

Цей параметр виражається в міліампер-годинах (mAh). Це значення визначає кількість накопиченої енергії, яку повербанк готовий передати споживачеві. Відповідно, чим вищий показник ємності, тим краще. Повербанк на 30000мАч шукайте тут https://www.aks.ua/catalog/dopakkym/emkost-mach/30000.

Тип батареї повербанка

У цьому випадку повербанки, як і будь-які інші сучасні мобільні пристрої, оснащені акумуляторами, виконаними за літій-полімерною або літій-іонною технологією. Li-Ion буде дешевшим, але і, що важливо, час зарядки акумулятора буде більшим. Альтернативний Li-Pol акумулятор заряджатиметься швидше, але під час купівлі повербанка доведеться витратитися більше коштів.

Тут ключове питання полягає в тому, як часто і в яких умовах буде використовуватися зовнішній акумулятор. Якщо повербанк потрібен для періодичної зарядки смартфона, то достатньо буде пристрою з вбудованими літій-іонними акумуляторами. Якщо йдеться про спеціалізовані моделі, наприклад, jumpstarter, то вибір потрібно зупиняти на літій-полімерних елементах.

Вага повербанка

Це не технічна величина, а важлива експлуатаційна характеристика. Що менша вага і габарити такого пристрою, то простіше його транспортувати і зберігати. Тому хороший зовнішній акумулятор має бути якомога меншим. Якщо перед вами два типи повербанків зі схожими параметрами, але істотною різницею у вазі, то варто зупинити вибір на більш легкому, навіть якщо він виявиться дорожчим.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #акумулятор, #блок зарядки, #зарядка, #повербанк
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: