“Кіборги” знищили більше 20 бойовиків поблизу Донецького аеропорту

Опубліковано:
17 Листопада, 2014 о 14:40

За минулу добу терористи здійснили тридцять дев’ять обстрілів, два штурми і влаштували одну засідку, говориться в ранковому зведенні штабу АТО.

“Найбільш складна ситуація спостерігається в районі траси Бахмутка. Вночі та ввечері бойовики неодноразово відкривали вогонь з “Граду” по нашим підрозділам, які дислокуються поблизу населених пунктів Кримське, Трьохізбенка. Також під обстріл “Градами” потрапив наш підрозділ, що знаходиться в районі Щастя”, – наголошується в повідомленні.



За кілька годин до цього в засідку поблизу н.п. Макарове потрапив мобільний патруль МВС. В результаті нападу з використанням гранатометів загинули троє і поранено п’ятеро правоохоронців.

Напередодні ввечері зі стрілецької зброї було обстріляно блокпост в районі Черненко. Протягом години тривав бій на північно-східній околиці Чорнухине, атака бойовиків відбита, втрат серед українських військових немає.

Вночі бандити вели артилерійський обстріл по підрозділах сил АТО, що несуть службу поблизу Чорнухине і Міуса.

Двічі з мінометів, гранатометів і стрілецької зброї терористи обстріляли позиції захисників Донецького аеропорту. Для знищення вогневих точок бойовиків була застосована артилерія сил АТО в районі Путилівській розв’язки по угрупованню Спарта.

“За непідтвердженою інформацією знищено 23 бандита, ще 27 отримали поранення, серед поранених – ватажок бойовиків Моторола. Його авто знищено. Після знищення терористів обстріли в секторі припинилися, ніч пройшла спокійно”, – зазначили в штабі АТО.

У боях на сході країни за добу загинули 6 українських бійців, 9 отримали поранення різного ступеня тяжкості.
Нагадаємо, президент України Петро Порошенко заявив, що Україна готова до сценарію тотальної війни.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: