Кіборг “Богема” з Тернополя, Турчинов і “мєнтовський ствол” (ВІДЕО)

Опубліковано:
31 Жовтня, 2014 о 20:28

В затишному лісовому ресторанчику юрмились кияни. “Кіборги” з 79-ї бригади й “Правого сектору” затримувались на півтори-дві години. Це тому, що десь на Печерську затримувався до них і Турчинов, вочевидь заклопотаний у державних справах. Приїхав, вручив іменну зброю, ну і ще мабуть “високо оцінив внесок” і виявив “глибоку стурбованість діями терористів”…

 




“Кіборгами” їх назвали вороги. За півроку вони лише по 15 днів були вдома. І от – проїздом через Київ. Волонтерові Юрію Бірюкову спало на думку влаштувати невеличку зустріч всіх охочих із солдатами.
“Кіборг” із позивним “Маршал” одразу ж розповів, що думає про ворога, про командування й війну. А його побратим “Богема” (Андрій Шараскін із Тернополя — прим. ред. )з добровольчого корпусу “Правого сектору” хотів похизуватись іменною зброєю від армії, та з’ясувалося, що це швидше “мєнтовський ствол”.

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: