Кіберполіція запускає проєкт для боротьби з російською пропагандою “Чатові онлайн”

Опубліковано:
29 Травня, 2024 о 18:10
Кіберполіція запускає проєкт для боротьби з російською пропагандою “Чатові онлайн”
Брама. кіберполіція запускає проєкт для боротьби з російською пропагандою

Екосистема BRAMA: українці об’єднуються проти пропаганди через платформу “Чатові онлайн”.

Як повідомив т.в.о. начальника відділу протидії кіберзлочинам у Тернопільській області Павло Красницький, новий проєкт “Чатові онлайн” розроблений волонтерами та небайдужими громадянами за підтримки кіберполіції, і його головна мета – протидія інформаційній експансії з боку росії.



“Чатові онлайн” – це альтернатива Telegram, яка об’єднує декілька напрямів діяльності для більшої зацікавленості та залученості користувачів.

Вебсайт “Чатові онлайн” створено для підтримки українців у боротьбі з пропагандою. Проєкт розробляється Ukrainian IT HUB за підтримки Акселераційної програми Act to Support проєкту “Фенікс”, що виконується Фондом Східна Європа коштом Європейського союзу.

Реєстрація на сайті “Чатові онлайн” дозволить користувачам долучитися до ініціативи, яка спрямована на активну протидію ворожій пропаганді та поширення перевіреної інформації.

Хто такі Чатові онлайн?

Чатові онлайн це проєкт який входить до екосистеми BRAMA, започаткованої волонтерами та небайдужими громадянами ще у 2019 році і наразі функціонує за підтримки Департаменту кіберполіції, головною ідеєю якого є протидія інформаційній експансії ворога.

Також буде освітній блок, в якому буде розміщено лекційні матеріали та тестові завдання до них. Кожен користувач матиме особистий кабінет для можливості відслідковування свого прогресу, а за результатами успішного складання тестових завдань, отримуватиме сертифікат про успішне проходження того чи іншого модулю. Наразі планується 5 освітніх блоків, що у подальшому будуть оновлюватись та доповнюватись.Для того, щоб бути частиною проєкту, користувачам достатньо мати мобільний телефон та трохи часу, який ви готові приділити для важливої справи.

Допоможи протидіяти інформаційній експансії ворога — доєднуйся до нашої спільноти небайдужих громадян. Разом ми вже заблокували тисячі осередків ворожої пропаганди. Твоя участь може стати вирішальною на шляху очищення українського медіапростору!

Переходь від мрій до дій!

Брама. кіберполіція запускає проєкт для боротьби з російською пропагандою

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кіберполіція, #Чатові онлайн
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: