Хто з прокурорів Тернопільської області отримує найвищі пенсії: деталі декларацій

Опубліковано:
21 Жовтня, 2024 о 07:11
Хто з прокурорів Тернопільської області отримує найвищі пенсії
Хто з прокурорів Тернопільської області отримує найвищі пенсії
Після скандалу, пов’язаного із великими пенсіями працівників Хмельницької прокуратури, було проведено аналіз декларацій у різних регіонах України.

 Найбільшу пенсію, згідно рейтингу, отримують керівники Харківської, Черкаської, Запорізької, Чернігівської, Сумської та Миколаївської прокуратур. Зокрема, у 15-ку багатіїв-пенсіонерів увійшов Андрій Миколайчук – керівник прокуратури Тернопільщини. За 2023 рік він отримав 326 331 грн. пенсії.



Також існує список людей, що отримують високі пенсії разом із зарплатами. У Тернопільській області їх декілька: Миколайчук Андрій Борисович – керівник Тернопільської обласної прокуратури; Штурма Наталія Василівна – керівник Кременецької окружної прокуратури; Борщевська Галина Євгенівна – керівник Тернопільської окружної прокуратури; Придруга Андрій Миронович – Перший заступник керівника Тернопільської окружної прокуратури.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Тернополяни
Теги: #пенсії, #прокуратура
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: