Кандидат на посаду голови Тернопільської ОДА В’ячеслав Негода звернувся до земляків

Опубліковано:
18 Серпня, 2024 о 11:11
В'ячеслав Негода прокоментував
В'ячеслав Негода. Фото: Децентралізація у Фейсбук.

Кабінет Міністрів України вніс кандидатуру В’ячеслава Негоди на посаду голови Тернопільської обласної державної адміністрації (ОДА). Це рішення викликало широкий резонанс серед тернополян та представників ЗМІ, спонукавши кандидата публічно відреагувати на ситуацію.



17 серпня 2024 року В’ячеслав Негода опублікував на своїй сторінці у Facebook звернення до земляків та всіх зацікавлених осіб. У своєму пості він подякував за численні вітання, але водночас нагадав про процедуру призначення:

“Дякую вам за чисельні вітання щодо рішення КМУ про внесення моєї кандидатури на посаду голови Тернопільської ОДА. Але рішення приймає Президент України”.

У своєму зверненні В’ячеслав Негода також відреагував на критику, яка з’явилася одразу після оприлюднення інформації про його можливе призначення. Він закликав до позитивного мислення та єдності:

“Всім вам, особливо тим, хто не проснувшись, почав витягувати із своїх «шухляд» брудні фантазії, які вони писали ще 30 років тому (з 1998 я в Києві). Отже – хай ваші ранки завжди починаються з позитиву, хай кожен день дарує купу щастя, бажаю всім радості і любові”.

Завершуючи своє звернення, В’ячеслав Негода висловив оптимізм щодо майбутнього регіону:

“Перемоги! Мирного неба! Все буде добре! Слава Україні і процвітання рідній Тернопільщині!”.

Ситуація з призначенням нового голови Тернопільської ОДА продовжує розвиватися. Остаточне рішення залишається за Президентом України, і громадськість очікує офіційного оголошення результатів цього процесу.

Раніше ми писали про те, що Уряд схвалив призначення Негоди головою Тернопільської ОДА.

Уряд схвалив призначення Негоди головою Тернопільської ОДА

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #В'ячеслав Негода, #Кабінет Міністрів України, #місцеве самоврядування, #призначення, #тернопільська ОДА
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: