Із зони АТО в Бережани через “Нову пошту” переслали небезпечний вантаж

Опубліковано:
23 Грудня, 2014 о 11:42

Прокуратура області розслідує кримінальне провадження стосовно правоохоронця за фактом незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами.

 



Йдеться у повідомленні прес-служби прокуратури в Тернопільській області. Встановлено, що молодший сержант міліції, перебуваючи у відрядженні в зоні проведення антитерористичної операції у м. Лисичанськ Луганської області, заздалегідь склав у сумку з особистими речами боєприпаси і холодну зброю та за допомогою служби доставки «Нова пошта» відправив у місто Бережани на ім’я своєї дівчини.

Після прибуття з відрядження, правоохоронець разом з дівчиною отримали у відділенні «Нової пошти» сумку з гранатами, патронами, гільзами та штик-ножом, після чого були затримані працівниками міліції.

За даним фактом внесено відомості за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: