Ініціатори недовіри головному архітектору з «опоблоку» не з’явились на сесію, щоб подолати вето Надала

Опубліковано:
10 Січня, 2016 о 13:43

На грудневій сесії Тернопільської міської ради окремими депутатами було прийнято рішення про недовіру головному архітектору міста Василю Бесазі. За декілька днів міський голова наклав вето на це рішення. Згідно процедури, а саме Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та регламенту міськради, Надал своїм розпорядженням скликав позачергову сесію для того щоб депутати мали можливість подолати його вето. На порядку денному єдине питання – «Про висловлення недовіри і усунення від займаної посади головного архітектора міста», адже саме з такою пропозицією виступив депутат від Самопомочі на попередньому засіданні ради. 

 

Однак, опозиційні депутати прикриваючись християнським святом не спромоглися зібратись на позачергову сесію. Саме ініціатори висловлення недовіри  головному архітектору проігнорували сесію і не підтвердили свою ініціативу. Це в черговий раз доказує, що вони займаються виключно популізмом та прийшли у раду для вирішенням своїх персональних інтересів.



 

За відставкою головного архітектора Василя Бесаги, який став кісткою у горлі» для опозиційних депутатів ховається їхнє головне завданням – ревізія правил забудови Тернополя, тобто – Генерального плану. За їх сценарієм, «незговірливий» Бесага мав бути відправлений у відставку, а на його місце прийти нова особа, яка ініціює відмову від діючого Генплану та почне роботу над новим, де будують закладені будівельні інтереси нових депутатів. При такому розвитку подій Тернопіль на декілька років загруз би у хаосі земельного «дерибану». 

 

Фракція «Самопомочі» у міській раді, яка входить до «опоблоку».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: