Іменних стипендіатів серед школярів у Тернополі визначать 15 червня

Опубліковано:
14 Червня, 2016 о 15:53

Перше засідання конкурсної комісії з відбору та висунення кандидатів на іменні стипендії Тернопільської міської ради серед школярів відбудеться 15 червня о 14 годині в сесійній залі міськради, – повідомляє Fактор Тернопільщини.

До складу комісії увійшли заступник міського голови Леонід Бицюра, начальник управління освіти і науки Ольга Похиляк, депутат міськради, голова депутатської комісії з питань освіти Володимир Місько, фахівці управління освіти, методисти освітніх центрів міста.



Нагадаємо, старанні та обдаровані учні шкіл Тернополя отримуватимуть щомісячні іменні стипендії. У різних сферах освіти виділили 17 номінацій, у кожній з яких по три учні отримуватимуть щомісяця грошову винагороду впродовж навчального року.

Як зауважив міський голова Сергій Надал, це стимулюватиме школярів поглиблювати свої знання у певній галузі.

«Стипендії отримуватимуть переможці олімпіад, а також ті, хто буде мати кращі досягнення у цих 17-ти номінаціях. Впевнений, що це буде добрим стимулом для дітей поглибити своє навчання. Претендувати на іменні стипендії зможуть учні 7-11 класів», – підсумував Сергій Надал.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: