Іловайські пенсіонерки, які вимагають українських пенсій: «От би Путін трахнув по Києву!» (ВІДЕО)

Опубліковано:
19 Грудня, 2014 о 00:10

Одна з пенсіонерок Іловайську на відео, розміщеному в мережі Громадським ТВ,  розповіла, що її 19-річний онук, який воював в “ополченні”, після поранення більше не хоче брати участь у бойових діях. Сама вона каже, що вмовляє онука знову йти в “ополчення”, оскільки це єдиний вихід. При цьому старенька мріє,  щоб «от  би Путін  трахнув по  Києву (на відео 3.06 хв),  повідомляють Патріоти України.

 



Шістнадцятитисячне місто, в якому загинули сотні українських військових, повертається до життя, – пишуть автори відео “Іловайськ. Життя в окупації”.  На кадрах   репортажу показаний як сам Іловайськ, так і його  мешканці, які розповідають про свої труднощі і про час, коли в місті проходила активна фаза АТО.

 

“Тут працюють школи, залишилося чи не одне кафе. Потроху працює залізничний вокзал. … Зараз роботи немає. Пенсіонери чотири місяці не отримували пенсії”, – відзначають автори відео.  При цьому “в Іловайську дійсно «ополчення». Чоловіки в камуфляжі зі зброєю і радянськими зірками на шапках їдуть у маршрутці з Харцизька, в маршрутці на Донецьк”.  Жінки  ж, в свою чергу, розповідають про “націоналістів”, з якими воювали сепаратисти, і порівнюють війну на Донбасі з Великою Вітчизняною.

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пенціонер, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: