Ігор Гуда: «Креатор-Буд» бере на роботу демобілізованих учасників АТО»

Опубліковано:
29 Квітня, 2016 о 17:55

На Тернопільщину зі східного фронту повертається все більше демобілізованих бійців, та мало кому вдається знайти роботу.

 

Цьогоріч Державною службою зайнятості на Тернопільщині працевлаштовано лише 40 демобілізованих військових. Станом на 1 квітня ц.р., для  417 недавніх учасників АТО продовжується пошук роботи.



 

Директор відомої у Тернополі будівельної компанії «Креатор-Буд» Ігор Гуда вважає, що працевлаштування демобілізованих воїнів АТО має бути не лише на плечах Державної служби зайнятості, а це завдання соціально відповідальних роботодавців. Ігор Гуда зазначає, що при заповненні вакансій роботодавці мають надавати перевагу демобілізованим учасникам АТО.

 

— Демобілізовані бійці прагнуть якомога швидше повернутися до звичного спокійного життя. Звісно, ми повинні допомогти їм стати на ноги, пройти реабілітацію, надати соціальні гарантії і забезпечити роботою, — зазначає Ігор Гуда. — На Тернопільщині, де особливо високий рівень безробіття, з пошуками роботи завжди було складно, але коли йдеться про наших захисників, то в конкурсі на те чи інше робоче місце вони повинні мати перевагу, адже там, на передовій, вони жертвували своїм здоров’ям та ризикували життям. Це повинні пам’ятати тернополяни, а в першу чергу — роботодавці. Саме тому «Креатор-Буд» першочергово готовий надавати перевагу демобілізованим бійцям.

 

Деякі працівники «Креатор-Буду» сьогодні теж перебувають на фронті, деякі уже повернулися. Будівельники свідомо зробили свій вибір захищати країну, і керівництво компанії пішло їм назустріч. За всіма будівельниками, які нині перебувають в АТО чи були там, збережені робочі місця, вони отримують соціальний пакет допомоги. А ще, як відомо, будівельники «Креатор-Буду» зводили фортифікаційні споруди для наших військових на Сході України і продовжують їм матеріально допомагати, а також нині будують соціальне житло для найбільш потребуючих учасників АТО в напрямку Підволочиського шосе.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора
21:35, 25 Жовтня, 2024

Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора

ТОП новини тернопільщини: