Грант до 250 тисяч гривень: жителів Тернопільщини закликають започаткувати власну справу

Опубліковано:
19 Вересня, 2024 о 17:13

Жителів Тернопільщини закликають започаткувати власну справу, для цього можна отримати грант на суму 250 тисяч гривень. Про це поінформували в обласній службі зайнятості.

Фахівці служби зазначають, що основна вимога – створення нових робочих місць.



«Державна служба зайнятості супроводжує реалізацію урядового проєкту «єРобота» за напрямками «Власна справа» і «Грант для ветеранів та їх подружжя» на створення або розвиток власного бізнесу. Основна вимога їх надання – створення нових робочих місць. «Власна справа» – гранти до 250 тисяч гривень. Завдяки реалізації проєкту вже майже 700 учасників отримали можливість для розвитку власного бізнесу. Загалом їм буде виплачено 160 млн грн грантової допомоги», – кажуть працівники обласної служби зайнятості.

За їхніми словами, за допомогою мікрогрантів, із липня 2022 року 114 фізичних осіб відкрили власну справу. Ще 507 чинних підприємців та 65 юридичних осіб розвивають свій бізнес та вже прийняли на роботу майже 900 осіб. Серед переможців грантової програми є і переселенці та релоковані підприємства. Понад 70 мільйонів грантових коштів уже повернули в держбюджет у вигляді обов’язкових податків та зборів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #власна справа, #грант, #робота
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: