Готуйся до рекордів на «Тернопільській Озеряні» з #GADZUY

Опубліковано:
10 Вересня, 2024 о 22:12
Готуйся до рекордів на «Тернопільській Озеряні» з #GADZUY
Готуйся до рекордів на «Тернопільській Озеряні» з #GADZUY. Фото організаторів

Традиційний легкоатлетичний забіг «Тернопільська Озеряна 2024» – 28-й раз стартує у суботу 14 вересня у парку ім. Т. Шевченка (реєстрація до 11 вересня) – що маємо традиційне, а що нове?

Нове:



1. Усі, хто слідкують за забігами в Україні відзначають, що траса «Тернопільської Озеряни» – це цікавий крос по пересіченій місцевості непростий для подолання. Є ділянки з асфальтовим покриттям, є добре протоптані стежки, є підйоми і спуски. У минулому залишаються сходи на маршруті і важкі для проходження ділянки – у 2024 році створили умови рівних можливостей – трасу змінили і нею зможуть бігти люди з інвалідністю.

2. Змінилась довжина траси і тому відкриваються можливості реєстрації нових рекордів для різних вікових категорій, траса збільшилась майже на 1 км.

3. Будуть працювати ділянки орошення-охолодження для бігунів.

4. Учасники-абсолюти, які першими фінішують, будуть мати свої іменні рекорди.

5. «Дитяча Озеряна» проходитиме також 14 вересня (максимальна відстань, яку подолають діти – 750 м, участь безкоштовна).

6. Участь військових та ветеранів у «Тернопільській Озеряні» безкоштовна.

7. Запросили до он-лайн участі у «Ternopil Ozeriana» мешканців міст-партнерів та побратимів Тернополя з різних країн світу.

8. Внески за участь для бігунів від 11 до 69 років підуть на формування тактичних аптечок – «Тернопільська Озеряна» підтримує ЗСУ.

9. Працюватимуть творчі локації для дітей.

Традиційно:

1. Крос проводиться серед чоловіків та жінок без вікових обмежень.

2. Учасникам видаються іменні номери.

3. Кожен учасник знайде своє прізвище на банері події.

4. Перед забігом відбудеться розминка.

5. На старт дорослі учасники вийдуть об 11 годині.

6. Забіг проводять у другу суботу вересня з нагоди Дня фізичної
культури і спорту.

7. Забіг відбудеться оф-лайн і он-лайн, як в Україні, так і за кордоном для того, щоби могли бігти військовослужбовці, які проходять службу не в Тернополі, які захищають Україну на сході, а також для тих, хто хоче пробігти Озеряну, перебуваючи за кордоном.

8. Таймінг автоматичний (фіксація часу подолання дистанції кожним учасником).

9. Подарунки, сувеніри та частування для учасників.

Реєстрація на «Тернопільську Озеряну» обов’язкова та попередня за посиланням https://ticketme.org/events/2167

Готуйся до рекордів на «Тернопільській Озеряні» з #GADZUY
Готуйся до рекордів на «Тернопільській Озеряні» з #GADZUY. Фото організаторів
Для підтвердження участі у форматі онлайн потрібно надіслати онлайн квиток реєстрації та фото посвідчення на тел: 098 093 4254 (viber, telegram).
Легкоатлетичний забіг «Тернопільська Озеряна» майже ровесник Незалежності України. Це перша ініціатива любителів бігу у Тернополі і в Україні, яка сьогодні об’єднує бігунів як в Україні, так і за кордоном. Перший старт відбувся у 1996 році – бігли навколо Тернопільського ставу дев’ять чоловіків, одна жінка і пес. Минав час і траса навколо ставу у Тернополі ставала популярною – час від часу виходили на старт інші ініціативні групи – саме у нашому місті народилась «Нічна Озеряна», присвячували Озеряні запливи ставом – плавці долали 250 метрів водного плеса, тернополяни із задоволенням приєднуються і до пробігу «Озеряна Вишивана». Також сподобалась містянам «Озеряна KIDS» для дітей віком від 0 (у батьків на руках) і до 10 років. «Тернопільська Озеряна» не припинила свій біг і під час пандемії коронавірусу – організатори врахували інтервали між стартами, не було дитячого забігу, проводилась дезінфекція та температурний скринінг.
За маршрутом проведення змагань «Тернопільська Озеряна» бігли учасники соціальної кампанії «Рухаємо Тернопіль».
Встановив рекорд траси бігу навколо Тернопільського ставу хоростківчанин Василь Шевчук – взимку подолав 9 км босим і з голим торсом – рекорд зафіксовано у книзі «Рекорди Тернополя». Його рекорд залишиться у пам’яті тернополян.
Цього року «Тернопільська Озеряна» з ініціативи нашого головного партнера відбувається під гаслом #GADZUY.
Організатори «Тернопільської Озеряни 2024» Тернопільська міська рада, Управління у розвитку спорту та фізичної культури ТМР, Тернопільський міський центр фізичної здоров’я населення. Реєструйтесь та приєднуйтесь до команди «Тернопільської Озеряни»!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Тернопільська озеряна
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: