Хочеш знати все про свого депутата? Підпишись!

Опубліковано:
28 Листопада, 2015 о 22:13

На сайті e-dem.in.ua триває збір підписів під петицією з вимогою  оприлюднити на сайті Тернопільської міської ради список новобраних депутатів, їх контактні телефони та адреси проживання, посилання на сторінки в соцмережах.

 



Таку вимогу автор звернення Віталій Михно пояснює тим, що депутат міської ради – це представник відповідної громади міста. Його основне завдання – відстоювання інтересів своїх виборців та розв’язання їхніх соціально-побутових проблем. Щоб зробити діалог між громадою та її депутатом максимально ефективним та відкритим, пропонується оприлюднення контактних даних про кожного депутата. В такий спосіб громада зможе спілкуватися зі своїм обранцем, вимагати від нього вирішення тих чи інших питань, призначати зустрічі тощо.

 

Збирати підписи на підтримку цього звернення почали 29 жовтня. Станом на 28 листопада петицію підписали 114 осіб із 250 необхідних. До кінця збору підписів залишається 60 днів.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: