Генерал Сергій Баранов, екскомандир тернопільських артилеристів, очолить стратегічний напрямок оборони України

Опубліковано:
19 Вересня, 2024 о 19:08
Генерал Сергій Баранов, командир тернопільських артилеристів, очолить стратегічний напрямок оборони України
Сергій Баранов. Фото АрміяІнформ

Бригадний генерал Сергій Баранов призначений до Міністерства оборони України.

Начальник Головного управління ракетних військ і артилерії та безпілотних систем Генерального штабу Збройних Сил України бригадний генерал Сергій Баранов повідомив, що наказом міністра оборони Рустема Умєрова призначений на інший напрямок діяльності.



Про це йдеться в повідомленні Сергія Баранова.

«Ось і настав той момент, коли я змушений сказати Дякую, але ми не прощаємось! Наказом Міністра оборони України призначений на не менш важливий і відповідальний напрямок діяльності», — зазначив він.

Як повідомляла АрміяInform, у серпні 2023 року Президент України Володимир Зеленський присвоїв військове звання бригадного генерала начальнику Головного управління ракетних військ і артилерії та безпілотних систем Генерального штабу Збройних Сил України Сергію Баранову.

Довідка
Сергій Миколайович Баранов (26.02.1981) — український військовослужбовець, бригадний генерал, Начальник Головного управління ракетних військ і артилерії та безпілотних систем Генерального штабу ЗСУ (2023-2024), Міністерство оборони України (2024 по т.ч.), учасник російсько-української війни.
З життєпису
Від березня 2015 року — командир 44-ї окремої артилерійської бригади, що дислокується у Тернополі. З червня 2016 р. розпочав відновленням військового містечка у Теребовлі та Чорткові.
Нагороди
За особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі під час російсько-української війни нагороджений орденом Богдана Хмельницького ІІI ступеня, у жовтні 2015-го — церковною медаллю «За вірність традиціям» І ступеня.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #баранов, #генерал баранов, #Тернопільські артилеристи
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: