Гарденотерапія: у Тернополі люди з інвалідністю висадили квіти

Опубліковано:
20 Травня, 2024
У Тернополі люди з інвалідністю висадили квіти.

У Тернополі підопічні благодійного фонду «Карітас» долучилися до гарденотерапії, тобто висаджування квітів. Це допомагає розвивати різні сенсорні навики та стимулювати органи чуття.

Працівники благодійного фонду розповіли, що гарденотерапія дуже ефективна у роботі з людьми з інвалідністю.



«Така практика є не тільки корисною, творчою, релаксаційною, а й надзвичайно естетичною та захоплюючою. Було цікаво спостерігати, з яким захоплення підопічні нашого центру насолоджувались висаджуванням квітів, прикрашаючи зелений садок нашого інклюзивного центру. Чудовим та креативним був процес і не менш прекрасним результат, яким будуть насолоджуватись усі відвідувачі центру, а ті, хто долучився до цього особливого заходу, будуть відчувати свою значущість та причетність до суспільно-корисної справи. Адже розвиток особи полягає також і в її соціалізації та у відчутті власного впливу на середовище, у випадку із нашою практикою кожен залучений учасник відчув, як легко та просто він може творити красу навколо себе», – написали на сторінці тернопільського «Карітасу» у мережі Facebook.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Гарденотерапія, #Картіас
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Яросла Лемішка: “На сцені Тернопільської обласної філармонії – вперше прем’єра мюзиклу”
14:37, 25 Червня, 2024

Яросла Лемішка: “На сцені Тернопільської обласної філармонії – вперше прем’єра мюзиклу”

Блоги

ТОП новини тернопільщини: