Гарбузовий чізкейк, який тане у роті
- Опубліковано: Марія Дубас
- —
- 29 Жовтня, 2024 о 15:10
Гарбузовий чізкейк – класичний осінній десерт. Його ніжна текстура, яскравий колір та неповторний смак змусять закохатися кожного.

Готуємо основу: Печиво подрібнюємо в крихту. Розтоплюємо вершкове масло і змішуємо з крихтою. Викладаємо суміш на дно форми для випікання і добре утрамбовуємо. Ставимо форму в холодильник на 30 хвилин.
Готуємо начинку: Гарбуз очищаємо, нарізаємо кубиками і запікаємо в духовці до м’якості. Перебиваємо блендером до однорідної маси.
У мисці змішуємо домашній сир, цукор, яйця, сметану, крохмаль, ванільний цукор, корицю і мускатний горіх до однорідної маси. Додаємо гарбузове пюре і знову добре перемішуємо. Виливаємо начинку на основу.
Розігріваємо духовку до 160°C. Ставимо форму з чізкейком у духовку на водяну баню. Форму з чізкейком ставимо в більшу форму, на дно якої наливаємо гарячу воду.
Випікаємо протягом 60-70 хвилин або до готовності — середина чізкейка повинна трохи тремтіти. Вимикаємо духовку і залишаємо наш чізкейк у ній ще на 1 годину. Дістаємо з духовки і повністю охолоджуємо в холодильнику протягом 4-5 годин.
Ваш гарбузовий чізкейк готовий — смачного!
22:13, 25 Жовтня, 2025
21:13, 19 Жовтня, 2025
22:28, 15 Жовтня, 2025