“Гра і битва” Ігоря Павлюка в Тернополі

Опубліковано:
3 Грудня, 2014

Видавництво «Навчальна книга – Богдан» запрошує на творчу зустріч із письменником і науковцем Ігорем Павлюком та презентацію книги «Гра і битва».


Ігор Павлюк − автор більше 500 публікацій у періодиці, наукових збірниках та 33 окремих книг. Лауреат Народної Шевченківської премії (Залізний Мамай), всеукраїнських літературних премій імені Василя Симоненка, імені Бориса Нечерди, імені Маркіяна Шашкевича, імені Григорія Сковороди, міжнародної літературної премії імені Миколи Гоголя «Тріумф», лауреат премії англійського ПЕН-клубу. Працював у релігійній пресі та на радіо. З Доктор наук із соціальних комунікацій. Захистив кандидатську дисертацію на тему «Митець — Влада — Преса: історико-типологічний аналіз» в Інституті журналістики Київського національного університету ім. Тараса Шевченка, у 2009 — докторську: «Українськомовна преса Волині, Полісся, Холмщини та Підляшшя 1917–2000 років як структурна частина загальнонаціонального інформаційного простору». Нині Ігор Павлюк старший науковий працівник відділу української літератури XX століття Інституту літератури ім. Тараса Шевченка НАН України у м. Києві, професор кафедри української преси Львівського національного університету ім. Івана Франка, член редколегій літературно-мистецьких та наукових часописів, збірників: «Терен», «Золота пектораль», «Дзвін»], «Українська літературна газета», «Вісник Львівського університету». Голова журі Літературно-мистецької премії імені Пантелеймона Куліша. Член спеціалізованої вченої ради із захисту дисертацій зі спеціальности «соціальні комунікації» в Класичному приватному університеті (м. Запоріжжя).

 

Учасник міжнародних літературних фестивалів, зустрічей, презентацій ― в Естонії, у Грузії, в Росії, Білорусі, Польщі, Туреччині, Ірландії, Пакистані, Англії, у США.

 

Нещодавно у видавництві «Навчальна книга – Богдан» з’явилася нова поетична збірка Ігоря Павлюка − «Гра і битва». «Гра і битва» Ігоря Павлюка — це наріжний камінь, на якому кожен вдумливий читач побудує власний храм Душі. Збірка — межа, перейшовши яку, ти вже ніколи не будеш колишнім. Збірка найкращого і нового, упорядкована дружиною поета Людмилою Павлюк. Внутрішні й зовнішні битви та перемоги, ігри та поразки, личини та сутності, сумніви й одкровення — все це та значно більше на сторінках книги… «Отож, читайте, співайте (для мене поезія — то написана словами музика), думайте-гадайте…

 

4 грудня 16.00

«Дім книги» (вул. Коперника,19)

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гра і битва, #ігор павлюк, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: