Горлівка піддалася артобстрілу – мінімум п’ятеро загиблих

Опубліковано:
15 Листопада, 2014

Сайт Горлівської міськради повідомляє, що ввечері 14 листопада декілька районів міста піддалися масованому обстрілу з артилерії. Загинуло п’ять осіб, з них – двоє дітей.

Також, 12 осіб отримали поранення.

Департамент ЖКГ житлового масиву 405 квартал повідомляє також про масові руйнування в районі. Пошкоджено будівлі на вулицях Малинича, Бессонова і Гречаної. Постраждала гімназія Інтелект і школа № 41.

Пошкоджено були лінії теплотраси Горловськтепломережа, в результаті чого без опалення та гарячої води залишилися 75 будинків, три школи та шість дитячих садків.

Раніше, в штабі АТО повідомили, що минулої ночі бойовики продовжили атаки по позиціях українських військових в частині районів Донецької та Луганської області, а також ведуть вогонь по мирних жителях.

“Шістдесят два обстрілу, три бойові зіткнення відбулися в зоні АТО за минулу добу”, – уточнили в прес-центрі операції.

Керівництво АТО повідомило про загибель семи і пораненнях десяти українських солдат. Штаб також повідомив, що бойовики вбили двох і поранили чотирьох цивільних, ведучи атаку по підконтрольним армії України населеним пунктам.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #війна, #Горлівка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #терористи
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Сергій Гаріян
20:10, 20 Травня, 2024

Лікар Сергій Гаріян: «З початку війни ми прооперували майже десять тисяч військових»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: