Кримінальне провадження через невиконання материнських обов’язків розпочато щодо жительки села Таурова Козівського району. Будучи матір’ю п’ятьох неповнолітніх дітей, жінка злісно не виконує покладені на неї обов’язки.


Як повідомив т. в. о. начальника Козівського відділення поліції Михайло Швайка, неблагополучна родина вже перебуває під наглядом соціальних служб. Мати дітей — 35-річна уродженка Вінницької області. Батько нещодавно повернувся із зони АТО, працює на фермі у селищі Козлові. Попри те, що батьки отримують чималу матеріальну допомогу, діти недоглянуті й проживають в умовах антисанітарії.



 

Трьох неповнолітніх працівники соцслужби скерували до спеціального закладу в Бережанах. Одна дитина за станом здоров’я перебуває у медичному закладі Тернополя. Про халатність матері свідчить і той факт, що у десятирічної дитини немає навіть свідоцтва про народження. Працівники соціальної служби вирішують питання щодо позбавлення горе-батьків прав на дітей.

 

Роман ЗАРІЧНИЙ

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: