Голови сільських рад Тернопільщини запевняють, що мобілізаційні плани будуть виконані

Опубліковано:
18 Лютого, 2015 о 20:32

У Тернопільській області є населені пункти, де не мобілізовано жодного військовозобов`язаних. А у Бучацькому і Монастириському районах мобілізовано лише по 10 чоловік.

 



Про це повідомив виконувач обов’язків голови облдержадміністрації Іван Крисак під час форуму «Майбутнє держави – у наших руках», який відбувся 18 лютого у Тернопільському економічному університеті. Участь у ньому взяли представники органів державної влади та місцевого самоврядування області.

 

«Я розумію, що сьогодні в умовах нестабільної економічної ситуації, військової агресії, зневіри і байдужості серед населення дуже важко керувати державою, областю, районом, містом чи селом, приймати правильні рішення. Сьогодні перед всіма нами поставлено нелегке завдання – забезпечити мобілізацію. Тут не треба пафосу, треба просто відповідально і совісно робити свою роботу».

 

Іван Богданович наголосив, що «прикро, що в області непоодинокими є випадки протестів проти мобілізації, саботажу».

 

«Правильного рецепту, інструкції, як провести мобілізацію,  немає, – констатував Іван Крисак. – Однак я впевнений, що кожному керівнику це під силу. Якщо потрібна допомога і підтримка з мого боку – звертайтесь».

 

Іван Богданович звернувся до присутніх з проханням знайти у собі сили, бажання і можливості виконати поставлені завдання щодо мобілізації.

 

«Давайте діяти, щоб наші діти і внуки не глузували з нас, що Тернопільщина не зуміла захистити Україну від ворога», – наголосив він.

 

Відтак голови районних рад, райдержадміністрацій, сільських рад одноголосно зобов`ячалися виконати мобілізаційні плани.  

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #мобілізація, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: