Глава ДНР Захарченко відпустив полоненого «кіборга» з Тернопільщини на прохання батька (ВІДЕО)

Опубліковано:
4 Лютого, 2015 о 22:41

Глава самопроголошеної Донецької Народної Республіки Олександр Захарченко фактично з рук в руки передав силовика, який потрапив у полон в аеропорту Донецька, його батькам. Раніше батько полоненого «кіборга» записав відеозвернення і заявив, що готовий вирушити за сином «в пекло». Виявилося, що «пекло» його син пережив зовсім не в полоні, – пише lifenews.ru

 



 

Загін українських силовиків, який в аеропорту Донецька кинули командири, потрапив у полон до ополченців ДНР в січні. До того моменту з 50 осіб підрозділу, живими залишалися тільки 16, багато були важко поранені. Якби не полон, їх чекала б неминуча смерть під завалами одного з терміналів зруйнованого аеропорту.

 

 



 

 

– У полоні ставлення було дуже хорошим. Нам зробили перев’язки, регулярно проводили оцінку самопочуття, надали нам меддопомогу. Навіть сигарети приносили, – розповів LifeNews молодий чоловік, якого відпустили.

 

Єдина умова, на яку Олександр Захарченко особисто відпустив полоненого додому в супроводі батька, – обіцянка, що він ніколи більше не повернеться на Донбас зі зброєю в руках.

 

– Ми не звірі. Нам не потрібно чужої крові, – заявив Захарченко. – Шановні батьки, врятуйте своїх синів від смерті.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кіборга з Тернопільщини з полону
                              терористів витягнула тендітна дівчина

 

Додамо, що факти втечі офіцерів, що кидають особовий склад у критичній ситуації, підтверджують й інші українські силовики, що потрапили в полон до ополченців. Так, з передової під Вуглегірськом, за словами полонених, командири втекли з грошима, призначеними для солдатів.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: