Героям АТО, Мирославу Коцюлиму та Андрію Підлужному відкрили зірки на тернопільській алеї

Опубліковано:
29 Серпня, 2016 о 19:13

На вул. Сагайдачного у Тернополі на алеї відкрили три нових зірки: героям АТО, актору та режисеру Мирославу Коцюлиму та лідеру гурту “Нічлава”, екс-учаснику гурту “Скрябін”, композитору та музиканту Андрію Підлужному.

 



Перед відкриттям зірки Мирославу Коцюлимі актори театру розіграли діалог української драматургії. Зірку відкривала дружина актора. 

 

Після цього відбулося відкриття останньої зірки – Андрія Підлужного. Він був присутній на дійстві. Зірку відкривав разом із маленькими дівчатками, які заспівали його пісню “Вставай, сонце”, – повідомляє Доба.

 

 

– Я насправді дуже переживаю зараз. Для мене це надзвичайно  приємно. Так вийшло, що я – один із наймолодших, хто отримав зірку на цій алеї. Хочу подякувати тим бійцям, яким сьогодні вперше відкривали зірку. Хочу приклонити голову за тих, хто віддав за нас життя, за наших дітей, за наших батьків та подякувати їхнім матерям. Я хочу подякувати меру міста, який насправді теж заслуговує на зірку, адже він доклав багато зусиль для того, щоб наше місто стало європейським. Я вважаю, що в наш час потрібно більше звертати на тих людей, які роблять добре свою справу і люблять це. Адже зараз досить багато тих, які стали популярними та видатними тільки після смерті. Я думаю, що ми маємо чимало талановитих людей, які заслуговують на те, щоб їх цінували за те, що вони роблять при житті, – розповідає Андрій Підлужний.

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: