Фрі-файт врятували! Міністр молоді та спорту скасував свої рішення

Опубліковано:
14 Лютого, 2015 о 09:23

В останній робочий день тижня, п’яницю, 13 лютого, Міністр молоді та спорту відмінив своє рішення про скасування статусу “Національної” Федерації Фрі-файту та контактних єдиноборств, а Фрі-файту – статусу виду спорту.

 



 

 Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив президент федерації та творець фрі-файту Андрій Старовойт: “Сталося чудо, друг врятував життя друга …” Так сказав би Карлсон. Я скажу трохи по-іншому, але суть від цього не зміниться.

 

Виявляється сталося “непорозуміння” і в мінспорті просто не припускали, що Фрі-файт український вид спорту, і що ним займається так багато людей. А головне, що на ньому виросло ціле “покоління патріотів”. Бог їм суддя. Але, знаєте, є в цьому щось незвичайне. І я це дуже тонко відчуваю. Незвичайне те, що керівництво міністерства навчилося визнавати помилки. Не просто визнавати, а тут же їх виправляти. Як говориться: “не згрішив – не покаєшся.”

 

А адже на помилках вчаться. Думаю ця ситуація нас всіх багато чому навчить. Але головне … головне те, що сьогодні я, може бути вперше за багато років, гордий що я Українець. Причому по справжньому. Не тому, що патріот. Не тому, що шалено люблю цю землю і цей народ. А тому, що сьогодні на маленькому прикладі, здавалося б, якийсь федерації або якогось спорту, в єдиному пориві врятувати, що то дороге і цінне, сплелися воєдино все. Починаючи з спортсменів і простих громадян, і закінчуючи народними депутатами. Це була велика битва і велика перемога. Перемога, яку ми з вами здобули разом. Перемога, яка закладена в самому принципі Фрі-файту. Яка лежить не в бою без правил, а у вільному і безкомпромісному двобої з рабством власного я. Перемога, яка вселила надію, що боротися за “Волю” можна і потрібно.

 

Сьогодні своїм указом міністр молоді та спорту України повернув статус “Національної” Федерації Фрі-файту та контактних єдиноборств. А Фрі-файту статус виду спорту.

 

Дякую всім хто відгукнувся, а це тисячі людей! Дякую Богові і Духу Пересвіту! Дякую співробітникам мінспорту за переглянуту позицію! Дякую, таки, Народним депутатам за сприяння у вирішенні питання! Дякую ЗМІ за правильну подачу інформації.

 

Знаєте, переглядаючи вчора і сьогодні фотографії за всі роки нашої діяльності я тільки зараз зрозумів наскільки сильно я вас люблю! Я щасливий, що я маю честь йти поруч з вами. Щасливий, що не обдурив ваших надій і сподівань. Щасливий, що я Українець!

 

“ІСТИННИЙ ДОЛЯ ВІЛЬНИХ-СТАТИ вождя ДЛЯ ШЛЯХЕТНИХ”

 

І з гордістю сьогодні можу сказати: СЛАВА УКРАЇНІ!!! Я вас люблю! Будемо жити!

 

P.S. Величезне прохання, цю публікацію також зробити максимальний репост. Хочу, що б кожен порадів. Ми повинні бути разом не тільки коли неприємності але і в радості! Дякую!!!».

 

 

Як ми вже повідомляли, кілька днів тому Міністерство молоді та спорту України анулювало Всеукраїнській федерації фрі-файту та контактних єдиноборств статус «національної», а саме єдиноборство перестало бути офіційним видом спорту.

 

У Тернопільській області фрі-файт представлений спортивним клубом «Характерник», який очолює відомий тепер «кіборг» «Гатило» Валерій Чоботар. Ще один із потужних осередків є у Чорткові, де головним тренером є Григорій Никифорець, а засновником ще один воїн Добровольчого Українського Корпусу Сергій Гусак.

 

free-fight-1 13 02 15

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: