Фотограф з Тернопільщини «упіймав» нардепа за цікавим заняттям (ФОТО)

Опубліковано:
7 Березня, 2015 о 17:22
Відомий фотограф та журналіст, уродженець Тернопільщини Роман Малко, «впіймав» в кадр народного депутата України Злату Огнєвіч, яка, поки її колеги по фракції блокували трибуну, фотографувала парламент на свій айфон.

Про це пише Tabloid з посиланням на сторінку Романа Малка у Facebook.



«Співачка Злата Огнєвіч, схоже, досі не звикла до свого депутатства, адже забуває, що у Раді за нею можуть стежити фотографи. Так, 2-го березня, коли депутати від партії Ляшка блокували трибуну, Злата фотографувала парламент на свій айфон», – пише Tabloid.


Фотографії Огнєвіч з айфоном облетіли мережу та викликали багато іронії. Мовляв, нарешті вона знайшла собі заняття у Раді.

 

Утім, сама Злата сприймає роботу серйозно. «Насичений день! Я вважаю, сьогодні були прийняті історичні рішення для України! Але і в той же час, чудес не буває – ми не зможемо раптом прокинутися завтра в мирній країні, з хорошими дорогами, забезпеченими пенсіонерами та молоддю, яка прагнутиме залишитися в Україні і розвивати її (а зараз вона прагне швидше виїхати)» – написала Огнєвіч у Facebook.

 

Zlata

 

1f2fc91-11041798-10153159827388688-8255108137220646614-n

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: