Forbes відзначив командира батальйону “Азов” з Тернопільщини

Опубліковано:
22 Вересня, 2024
Фото: АЗОВ.

Арсен Дмитрик, відомий під позивним “Лемко”, командир 6-го батальйону 12-ої бригади “Азов” Національної гвардії України, потрапив до престижного списку “30 до 30: майбутні лідери” за версією Forbes Ukraine. Про це повідомили на офіційній сторінці 12-ої бригади спеціального призначення «Азов» НГУ.

Шлях через випробування

Життєвий шлях “Лемка” сповнений випробувань, які загартували його характер. Він пройшов через пекло боїв за Маріуполь, пережив полон та теракт в Оленівці. Незважаючи на ці важкі випробування, Арсен Дмитрик продовжує демонструвати неймовірну силу духу та відданість своїй державі.



Повернення до строю та відбудова підрозділу

У вересні 2022 року “Лемко” повернувся до військової служби, зосередившись на відновленні боєздатності свого підрозділу. Результатом його зусиль та праці побратимів стало створення двох батальйонів, побудованих за сучасними військовими стандартами.

На думку комбата, головний принцип створення підрозділу – зібрати вмотивовану керівну команду, яка під себе підбере особовий склад. При формуванні 6-го батальйону “Лемко” вміло поєднав багаторічний військовий досвід зі знаннями з професійного бізнес-менеджменту.

Сьогодення на передовій

На даний момент Арсен “Лемко” Дмитрик разом зі своїм підрозділом виконує бойові завдання на одному з найскладніших напрямків фронту, продовжуючи демонструвати свої лідерські якості та відданість справі захисту України.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Forbes Ukraine, #азов, #арсен дмитрик, #бережани, #лемко, #майбутні лідери
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: