Фільм з нашим загиблим другом у головній ролі, – Олена Білозерська (ВІДЕО)

Опубліковано:
24 Листопада, 2014 о 10:17

Те, що у Сєвці спить актор, було помітно просто так, у звичайному спілкуванні. І навіть не спить, а бузить час від часу і ріжки, як чортик, висовує (звідси, мабуть, і позивний – Бєс).

 



Та й за професією – акторські здібності ставали йому в нагоді безліч разів. Але те, що військовий розвідник високого класу знімався в кіно, хай навіть у дипломному фільмі молодого режисера, особисто для мене стало несподіванкою.

 

Подивіться цю зворушливу, трохи наївну, але талановиту стрічку про вічне – про боротьбу між добром і злом.

 

Ось що пише її автор, Roman Sokolan:

“Мы познакомились с Севой несколько лет назад. Работали с ним в кино (картина “Охотники за караванами”). Сева был военным консультантом. Я был просто рабочим. Мы сдружились на проекте. Сева все делал по науке, даже если кадр не требовал многого. Все было так, как должно быть: окопы, укрытия для засады, как правильно перезаряжать автомат, держать его, стрелять… Я уговорил его сняться в главной роли в моей дипломной режиссерской работе. Его персонажу предстояло сразиться со злом, в конце фильма он погибал, но в результате возносился на небо и стал светлым ангелом, который продолжает и сейчас бороться со злым духом. Может быть кому-то из его побратимов будет интересно узнать Севу с другой стороны, мне остается только скорбить… Сева, я никогда тебя не забуду! Мой главный герой…”

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бєс, #Білозерська, #новини тернопільщини, #Сєва, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: