Фаріон розридалася в ефірі ТБ, заявивши, що Тягнибок її зрадив (ВІДЕО)

Опубліковано:
5 Листопада, 2014 о 10:59

Скандально відома націоналістка Ірина Фаріон розридалася в ефірі «Першого національного», розповідаючи про зраду свого партійного шефа Олега Тягнибока, передають Патріоти  України.

 



Фаріон нагадала, що, пройшовши до Верховної Ради, «Свобода» скандуванням і тупанням ногами змушувала російськомовних депутатів переходити на українську мову. Проте одного разу це не відбулося, коли на трибуну піднявся «регіонал» олігарх Юхим Звягільський.

 

«Що було найбільш прикрим, до сліз. Просто до сліз. Був один епізод, коли мав говорити Звягільський. А він українською не говорить. І він підходить до мене. Я говорю: «ні». Мінімум, я вам зараз напишу це все по-українськи. «Я не можу прочитати цього!». І він починає виступати (з трибуни), я починаю кричати: «українська мова!». І мої побратими кажуть: «Будь ласка» … », – розповіла Фаріон і почала плакати.

 

«Приходжу до Тягнибока і кажу: навіщо ви це зробили? А він відповідає, що Звягільський – найстарший чоловік у парламенті. Я говорю: «Це все одно неправильно. Є мови, в яких не можна поступатися ніколи. Ні за яких обставин », – продовжила націоналістка, і незабаром зупинилася, бо сльози не давали говорити далі. «Можна я вас обійму?» – розчулилася журналістка, розмовляла з Фаріон.

 



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: