Фальсифікатори виборів виконують замовлення ФСБ Росії – БПП «Солідарність»

Опубліковано:
21 Жовтня, 2015 о 10:56

Політична партія «Блок Петра Порошенка «Солідарність» вимагає від правоохоронців встановити і покарати винних у фальсифікаціях місцевих виборів.

 



В ніч на 21 жовтня в друкарні «Терно-граф», що у Тернополі, представники різних політичних партії-учасниць виборчого процесу виявили необлікований тираж виборчих бюлетенів, надрукуваних поза замовленням Територіальної виборчої комісії.

 

Тираж незаконних бюлетенів, який, за попередніми оцінками, становить декілька десятків тисяч примірників, був замотаний у партійні газети Всеукраїнського обєднання «Свобода». Ці ж газети також були поскладані на видавництві.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Степан Барна: “Фальсифікатори виборів повинні сидіти в тюрмі”

 

Крім того, представниками політичної партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» було виявлено пластини та частково здрукований тираж газети «Твердиня свободи», в якому містилися необгрунтовані та нічим не підтверджені статті проти БПП «Солідарність». Біля них було помічено колишнього заступника голови ОДА, а нині кандидата в депутати від ВО «Свобода» Леоніда Бицюру.

 

Враховуючи вищевикладене, політична партія «Блок Петра Порошенка «Солідарність» вимагає засудити всі дії, спрямовані на зрив виборів чи їх фальсифікацію та провести швидке і обєктивне розслідування, щоби встановити коло осіб, причетних до цих злочинів та покарати винних, як того вимагає українське законодавство.

 

Партія наголошує, що будь-яка спроба зірвати місцеві вибори, фальсифікувати їх результат, дистабілізовувати ситуацію на місцях – це пряме порурання діям ФСБ Росії.

 

«В час, коли Україна кровю своїх синів відбиває агресію російської армії на Сході нашої країни, підігрувати московським технологам – це зрада. Це злочин, який не може мати прощення», – говорить керівник секретаріату обласної партійної організації Володимир Дзудзило.

 

БПП «Солідарність» закликає усю громаду області дати відсіч провокаторам, екстремістам та не голосувати за партії, які своїми діями підігрують ворогу.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: