Протягом останнього тижня інтенсивний показник на 10 тис. населення в області склав 22 випадки захворювання на ГРВІ при епідпороговому значенні – 33 випадки. Кількість хворих зросла у порівнянні з попереднім тижнем на 5% – занедужали 2434 проти 2310 випадків минулого тижня.  Найвищий показник захворюваності на гострі респіраторні вірусні інфекції –  у Тернополі – 54,3, а найнижчий – у Бережанському районі – 7,5 випадки на 10 тисяч населення. Більш як половина людей (57,4%), які підхопили ГРВІ, – особи віком до 18 років. За останній тиждень в області госпіталізували 97 осіб, з них – 73 –  діти до 18 років.

 



Така ситуація означає, що поки що епідемії гострих респіраторних вірусних інфекцій на Тернопільщині не прогнозують, зауважує заступник начальника Головного управління Держсанепідслужби в області Євген Безрукий. Та все одно, лікарі радять тепло одягатися, добре харчуватися, зміцнювати імунітет та вживати профілактичні засоби, щоб не підхопити ГРВІ.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: