Спершу хотілось б сказати про плачевний санітарний стан вагонів, оскільки це питання повинно стояти на першому місці, адже всюди брудно та не прибрано.

 



Подивившись у вікно, ви не побачите місцевих краєвидів, через його «чистоту», на стінах стара, розтріскана фарба.

 

Складається таке враження, що капітальний ремонт проводився ще в Радянському Союзі, а в часи незалежної України – максимум косметичний. Освітлення. З 21 лампи світить лише дві, і то не завжди, час від часу вагон поринає у повну темряву. Зимою холод неабиякий, а літом людям від задухи і спеки стає настільки погано,що вони непритомніють, з чого можна зробити висновок, що вентиляції зовсім ніякої. Туалет – це взагалі окрема тема, його стан вам зрозумілий, бажання туди заходи зовсім немає, – пише читач te.20minut.ua.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Галичанський автобус: таємниці навіженої поїздки

 

Також тернополянин нарікає, що їздити в даному поїзді не зручно через лавки та роботу кондукторів, які неправильно видають квитки:

Зручність – дерев’яні лавки, просидіти на них цілу дорогу це чогось варте, можна сказати нереально, всі починають крутитись, стають пройтись, покурити. Наповненість та кількість вагонів завжди не відповідає потребі і у час пік електропоїзд настільки переповнений, що неможливо й поворухнутись, а можна й просто не влізти в нього. Оплата за проїзд – провідники зменшують пасажиропотік тим, що досить часто пробивають два студентських квитки, як один дорослий. А загалом, це не погана робота, коли людина їде не далеко, то чек не вибивається і всі гроші йдуть в кишеню, а коли перевірка, то горе-провідники про це знають і видають всім чеки, бо «в нас на лінії сьогодні перевірка». А тарифи постійно підвищуються, от тільки не ясно з яких причин. В минулому році з 12 грн. до 22 грн. І ви хочете сказати, що така компанія, як «Укрзалізниця» збиткова, тоді вона в нас прибутковою вже ніколи і не стане! – пише “Тернопільська Липа”.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: