Екс-командир горлівських терористів Ігор Безлер вважає Україну єдиною і суверенною державою

Опубліковано:
8 Березня, 2016 о 01:44

З сенсаційним повідомленням виринув на поверхню вже трохи забутий екс-командир горлівських терористів Ігор Безлер. Він довго конфліктував з «ДНР» і Захарченком, погрожував проголосити свою власну «республіку», але тепер з’явилося дещо нове – виявляється, він ніколи не був прихильником ідеї «Новоросії» і «ДНР», а вважає Україну єдиною і суверенною державою. «Будучи максималістом і перфекціоністом, ніколи не підтримував ідею ні Новоросії, ні тим більше ідею «Бананової республіки», риси і всі ознаки якої ми бачимо в ДНР» – уточнив Безлер.

 



Про це Безлер написав у соціальній мережі Вконтакте, на сторінці, яку він веде разом зі своєю дружиною Анжелікою Шутенко-Безлер.

 

На всі звинувачення в «заединстве» відповім, що я завжди був і залишаюся прихильником Єдиної Суверенної Федеративної України, але з одним застереженням – без фашистів, без махрового націоналізму», – написав він.

 

«Будучи максималістом і перфекціоністом, ніколи не підтримував ідею ні Новоросії, ні тим більше ідею  Бананової республіки », всі риси й ознаки якої ми бачимо в ДНР» – уточнив Безлер.

 

У своєму повідомленні колишній польовий командир також вивергнув шквал критики на ватажка ДНР Олександра Захарченка.

 

«Нехай ці комісії розслідують продаж зброї «Оплотом» в Горлівці, за що був роззброєний блокпост «Оплоту» в Горлівці. Фігуранти Смердов, Захарченко. Пограбування банків в Горлівці після мого виходу. Фігуранти Захарченко, Тимофєєв. Може ви захочете дізнатися, куди безслідно зникло 40 000 тон вугілля, яке я готував щоб Горлівка спокійно пережила зиму 2014-2015?  Куди зникло це вугілля? В чиїх кишенях осіли гроші?

 

Г. Кадиров і В. Петрович, чергові вівці з депутатського стада бананової республіки, зібрали комісію і вирішили завести кримінальну справу проти мене. Повеселили. Коли порушите кримінальну справу, передайте рішення своєї комісії алкоголіку-курячому-стегенцю Захарченку. Нехай приб’є його біля свого ліжка, може вранці не доведеться крапельниці ставити, щоб до тями приходив», – пише Безлер, який зараз живе в Криму.

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: